Гръцката супер звезда Никос Вертис готви грандиозен концерт у нас

...
Гръцката супер звезда Никос Вертис готви грандиозен концерт у нас
Коментари Харесай

Никос Вертис се страхува да дойде в България заради Преслава

Гръцката супер звезда Никос Вертис готви величествен концерт у нас през май следващата година в „ Арена Армеец”. Въпреки предстоящият хонорар от четвърт милион евро обаче надареният реализатор дълго се колебал дали да не отхвърли офертата, тъй като се страхувал от… Преслава, написа Lupa.bg, базирайки се на свои хора измежду уредниците.

Чалга фурията, която неотдавна стана майка, от години е хвърлила око на красивия гей Никос и неведнъж се е опитвала да го вкара в леглото си, че близки до Вертис настояват, че е развил същинска страхова невроза. Запознати споделят, че едно от изискванията му да направи концерт било нито за миг да не бъде оставян уединено с Преслава в едно помещение.

При последния огромен концерт на гърка у нас през 2016 година пайнерската хала бе измежду първите, с които изпълнителят се срещна на българска земя. Брюнетката направила всичко по силите си срещата да премине от делова в интимна, само че опитът ѝ се оказал неудачен, защото явно била незапозната със половата ориентировка на Вертис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР