Гръцката поп дива Деспина Ванди ще пристигне в София в

...
Гръцката поп дива Деспина Ванди ще пристигне в София в
Коментари Харесай

Деспина Ванди идва в България със собствена сцена

Гръцката поп дива Деспина Ванди ще дойде в София в деня на концерта ѝ, който ще се организира на 12 март в Зала 1 на НДК.

 Екипът на звездата обаче ще е два дни по-рано тук, с цел да стартира да приготвя и строи сцената, като специфичната структура е пример за нейното шоу. Изпълнителката на шлагерите „ Gia “и „ Ipofero “ държи персонално нейните хора да се погрижат за озвучаването и осветлението до най-малкия подробност.

Ванди се слави като извънреден перфекционист в работата си и по тази причина за нея е значимо всичко да е на равнище за срещата ѝ с българската аудитория. Още с идването си в София в деня на шоуто, певицата първо ще се отбие на работната площадка в НДК, с цел да ревизира по какъв начин върви подготовката в залата и чак по-късно, ще се настани в един от най-хубавите хотели у нас, където ще релаксира преди грандиозния театър.  

За втората си идна среща с българската аудитория певицата е подготвила необикновено шоу с всички свои най-големи и популарни шлагери като „ Thelo na se do “, „ Iparxei Zoi “, „ Anaveis Foties “, „ Ipofero “, „ Girismata “, „ Gia “ и доста други. Освен тях публиката в Зала 1 на НДК ще има опция да чуе за първи път онлайн и песни от новия албум на звездата „ Afti einai i diafora mas “ (Това е разликата ни), който излезе в края на 2016 година. Концертът на Деспина Ваанди ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа.

 

Източник: https://dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР