Гръцката полиция публикува снимката и името на 20-годишен сирийски бежанец,

...
Гръцката полиция публикува снимката и името на 20-годишен сирийски бежанец,
Коментари Харесай

Нечувано насилие! Бежанец изнасили 3-годишно момченце

Гръцката полиция разгласява фотографията и името на 20-годишен сирийски емигрант, който изнасилил 3-годишно момче в Янина, Западна Гърция. Роденият в Сирия наследник Алхахада Тамер, наследник на Маджид и Сана, беше задържан в петък по обвинявания за обезчестяване в региона на " Агия Елени “ в Янина.

Публикуването на персоналните му данни е разпоредено от прокурора на съображение на публичната сигурност, оповестява " Български вести ".

Тригодишното момче също е жител дружно с 30-годишната си майка в хотелския център за настаняване на бежанци в Агия Елени в Янина.

Майка оповестява за случая, когато видя, че плачещото дете се връща със съществени кръвоизливи и страдащи от непоносими болки от спортните уреди на Hospitality Center, където се е случило изнасилването. Майка трансферирала сина си в Университетската болница в Янина, където лекарят на Детската клиника удостоверил, че е бил полово принуден.

Бежанските лагери в Гърция са подложени на инспекция, защото отчетите на Организация на обединените нации и неправителствените организации разкриват, че непридружени дами и деца постоянно стават жертва на полови хищници. Много експерти се притесняват, че горещите точки на бежанците бързо се трансформират в области, доминирани от Шариата, до момента в който има и съществени опасения, че доста от ислямските бойци – джихадисти са се просмукали в някои горещи точки.

От самото начало на рецесията с бежанците през 2015 година ръководеното от левицата гръцко държавно управление посредством своята изразителност дейно отклони и поддържа политика на отворени граници и отхвърли да одобри по-строги ограничения за граничен надзор. Проблемът се изостри от позицията на други държави-членки на Европейски Съюз, които отхвърлиха да поделят тежестта и да получат бежанците и незаконните имигранти.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР