Гръцката полиция патрулира денонощно за спазване на вечерния час и

...
Гръцката полиция патрулира денонощно за спазване на вечерния час и
Коментари Харесай

Полицията в Гърция патрулира денонощно за спазване на здравните мерки

Гръцката полиция патрулира непрекъснато за съблюдаване на вечерния час и Повечето инфектирани в Северна Гърция са младежи до 27 години, заяви БНР.
Масово тестват популацията в рисковите региони. Глобяват за непоставена маска на пасажерите в леките коли. По всяка възможност в идващите дни ще надвиши хиляда души дневно, заяви пред медиите Панайотис Аркуманеос - шеф на Националната организация за публично здраве.
 Гърция удължава рестриктивните мерки до 8 ноември Гърция удължава рестриктивните мерки до 8 ноември
Гърция удължава периода на краткотрайните ограничавания и условия при влизане в страната, считано от 00:01 ч. на 26 октомври до 23.59 ч. на...
Той разясни, че скокът на инфектираните в Северна Гърция се дължи на събирането на младежите вечер по паркове и площади и неспазване на отдалеченост: " Констатираме, че повече са инфектираните младежи. Притеснението ни е, че след 10-15 дни тази динамичност на заразяване е допустимо да се трансферира и при хората от третата възръст, в домовете за възръстни хора и върху рисковите групи. За това да си помислят младите, които считат, че няма да се заразят “.
са с тревожни индикатори, оповестяват от здравното министерство. С връх инфектирани е област Атика, Северна Гърция, само че и острови в Егейско море.
Болничната система е сложена на тестване с приети в болница 920 души с Covid.
Над 24 хиляди теста се вършат дневно. Властите обмислят в рисковите региони да се усили вечерният час и да се затварят заведенията часове по-рано.
 Фронтекс отблъсква мигранти от гръцкия бряг Фронтекс отблъсква мигранти от гръцкия бряг
Европейската организация за гранична сигурност Фронтекс взе участие в няколко противозаконни " отблъсквания " на лица, търсещи леговище, пресичащи Егей...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР