Гръцката полиция е в готовност да арестува бившите депутати от

...
Гръцката полиция е в готовност да арестува бившите депутати от
Коментари Харесай

Гръцката полиция е в готовност да арестува депутати

Гръцката полиция е в подготвеност да арестува някогашните депутати от " Златна зора ", упрекнати като уредници на незаконна група. Продължава съвещанието на Апелативния съд, който ще реши съответната присъда за всеки от тях.

Прокурорът по делото предложи да не се одобряват никакви смекчаващи виновността условия за водача на партията " Златна зора " Михалолякос и още 6 някогашни депутати, упрекнати като уредници на незаконна група. Властите взеха ограничения против това в часовете до съобщаване на присъдите никой от тях да не направи опит да напусне страната, съобщи БНР.

Единият от упрекнатите някогашни гръцки депутати и сегашен евродепутат Янис Лагос е в Брюксел и за него ще бъде задействана процедурата със събаряне на имунитета му от Европарламента. Останалите гръцки евродепутати през днешния ден предложиха той да не се позволява до съвещания на Европейския парламент до предаването му на гръцките управляващи. Силно се охранява постройката на Апелативния съд в очакване на реакция от страна на симпатизанти и деятели на партията " Златна зора " след ареста на някогашните депутати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР