Гръцката полиция е арестувала 15 ултраси на ПАОК, пише PlovdivDerby.com.

...
Гръцката полиция е арестувала 15 ултраси на ПАОК, пише PlovdivDerby.com.
Коментари Харесай

В Гърция действат бързо, арести за 15 ултраси на ПАОК

Гръцката полиция е арестувала 15 ултраси на ПАОК, написа PlovdivDerby.com. Причината за ареста е нападението с ножове и други хладни оръжия над 7-8 почитатели на Ботев Пловдив.

Припомняме, че при случая почина 28-годишният пловдивчанин Тоско Б., който беше блъснат от кола. Други двама почитатели на „ канарчетата “ пък са настанени в болница в Солун. Единият от тях е претърпял интервенция, откакто е ударен с камък в главата.

Снощи гръцката полиция разгласи, че търси автомобил. Става въпрос за черен ван, с който са се предвижвали почитатели на ПАОК.

За момента се твърди, че колата, която е блъснала Тоско Б., е била ръководена от жена. Тя също е задържана, само че се счита, че случаят е станал по случайност, а не преднамерено.

Стотици почитатели на гръцкия Арис изрекоха своите съболезнования, употребявайки обществената мрежа Facebook страниците на Ботев Пловдив, „ Бултрас “ и други

От клуба желаеха полицията в Гърция да е безкомпромисна при откриването на отговорните и да не си затваря очите пред нищо.

От фенски страници на Берое, ЦСКА и Левски в обществените мрежи също изрекоха своите съболезнования и осъдиха нападението с оръжия над българските почитатели в Солун.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР