Гръцката и сръбската църкви работят срещу българските национални интереси. Намесата

...
Гръцката и сръбската църкви работят срещу българските национални интереси. Намесата
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Не може на лифта да се бичи по четири часа караул

Гръцката и сръбската църкви работят против българските национални ползи. Намесата на гръцката черква е неприемлива. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки във връзка апела на гръцката черква към България да не се меси в Македония.

Българската православна черква и Светият синод направиха най-хубавото в тази обстановка, съобщи Джамбазки. Политическото събитие на годината е договорът за добросъседство с Македония. Имаме опция на масата на договарянията да компенсираме грешките на България от войните за национално обединяване. Това е националната ни задача, уточни евродепутатът.

По думите му румънският евродепутат Моника Маковей води акция против приемането на България и Румъния в Шенген. Тя е неприятен образец за балканско държание. Против са Холандия и Белгия, само че аргументите за позициите им са вътрешнополитически. Ние сме изпълнили всички критерии за банкет в Шенген, пазим сполучливо външните граници на Европейския съюз, съобщи Джамбазки.

Пълно безумство е да не се разрешава с неправдоподобни причини да се не разрешава на планинските райони да развиват туризма. На отмора ли отивате или да бичите стойка часовой по четири часа на лифта? Това е неуместно. Никой не споделя да се унищожава природата, само че каква друга стопанска система да се развива в планинските региони – стоманолеярна ли? Организациите, които са против развиването на туризма в планинските ни курорти, явно пазят непознати ползи, сподели още Ангел Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР