Гръцката авиокомпания Aegean обяви че ще осигури на пътниците интернет

...
Гръцката авиокомпания Aegean обяви че ще осигури на пътниците интернет
Коментари Харесай

Гръцка авиокомпания с WiFi по време на полети от днес

Гръцката самолетна компания Aegean разгласи че ще обезпечи на пасажерите интернет по време на полет, нови цифрови услуги и усъвършенствано цифрово развлекателно наличие.

" Фокусирайки се върху пасажерите и софтуерните благоприятни условия, предлагани от новия флот от 46 самолета AIRBUS 320 и 321neo, AEGEAN надгражда преживяването при пътешестване, като ще предлага на своите пасажери опция да имат достъп до интернет по време на полета си и да се насладят на развлекателно наличие посредством новата цифрова платформа. От през днешния ден всички пасажери на AEGEAN ще имат опция както да сърфират в интернет, да ръководят имейлите си, да имат достъп до обществени медии и приложения за известия, по този начин и да изтеглят видео и аудио наличие. С приемането на нови самолети и последователното съоръжение на флота, от ден на ден и повече пасажери ще могат да употребяват бордовата услуга ", оповестиха публично от компанията.

Всички пасажери ще могат да тестват услугата гратис за 10 минути с пакет " Безплатни 10` ", а тези, които желаят да запазят достъп до услугата през целия полет, могат да изберат пакета " Text and surf " или " Stream " пакет за по-голяма скорост и спомагателна опция за гледане на видео или слушане на аудио. Пакетът от услуги " Stream " ще бъде наличен гратис за всички пасажери в бизнес класа. Съответно пакетът „ Text and surf “ ще се предлага гратис за членове на програмата Miles + Bonus, до момента в който сходни преимущества ще се оферират в бъдеще и за други специфични категории пасажери.

По този метод пасажерите ще могат да останат свързани с интернет и в това време да се любуват посредством усъвършенстваната платформа за развлечение, телевизионни сериали, документални филми, детски стратегии, избор на музика и занимателни игри за дребни и огромни.

Източник: вестник „ Труд “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР