Грацията от националния ансамбъл бе обявена за Кралица на Световната

...
Грацията от националния ансамбъл бе обявена за Кралица на Световната
Коментари Харесай

Млад футболист е голямата любов на най-красивата ни гимнастичка

Грацията от националния отбор бе оповестена за Кралица на Световната купа в София пред цялостната до краен лимит " Арена София “.  Сред феновете в залата бе и гаджето на Маргарита - 21-годишният футболист Марио Николов. Двамата имат сериозна връзка и постоянно се изясняват в обич един на различен.

" Ти си единственият “, споделя гимнастичката за футболиста, който е младеж на ЦСКА. Той е играл и за " Бистришките тигри “ от " Витоша “, където огромната звезда е някогашният министър председател Бойко Борисов, който се пуска в мачовете на ветераните. В момента Марио няма тим и най-вероятно няма да се трансформира в новия Христо Стоичков, а по-скоро ще откри ново занятие.

Двамата с Маргарита употребяват всеки свободен миг, с цел да бъдат дружно. През лятото те разпускат главно по гръцкото море, обикаляйки красивите плажове и острови. В останалото време грацията най-вече тренира, само че въпреки всичко намира време и за обичания си.

Любовта " сред футболист и гимнастичка не е нещо ново в българския образец. Най-известният образец е някогашният президент на БфС Борислав Михайлов, който от дълги години е дружно със Златното момиче от 90-те години Мария Петрова. Маргарита остана прелестно сюрпризирана от избирането си за Кралица на Световната купа в София.

" Честно казано, не чаках тази премия, само че съм доста щастлива и признателна “, сподели тя след церемонията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР