Грациите от националния отбор по художествена гимнастика проведоха подиум тренировка

...
Грациите от националния отбор по художествена гимнастика проведоха подиум тренировка
Коментари Харесай

Последни приготовления за грациите преди европейското във Варна

Грациите от националния тим по художествена гимнастика организираха подиум подготовка преди започващото на следващия ден във Варна европейско състезание - последното огромно съревнование до олимпийските игри в Токио. Националките навлизат в 37-ото издание на шампионата и първо, на което страната ни е хазаин, с упоритости за мощно класиране.

Гимнастичките ще играят пред родна аудитория за първи път от две години. Подиум тренировката на самостоятелните ни представителки - Боряна Калейн и Катрин Тасева, ансамбъл-жени и ансамбъл-девойки мина с неточности, които обаче сигурно ще бъдат изчистени.

Утрешният ден е най-съществен за ансамбъла при девойките, водени от Вяра Ваташка и Цветелина Найденова, на които следва извънредно тежка стратегия. Момичетата играят и многобой, и финали в един ден.

" Подготвени са и се намират в доста добра физическа и психическа форма. Мисля, че това няма да бъде проблем за тях ", съобщи президентът на родната федерация Илиана Раева.

Европейското състезание стартира на следващия ден в 10:00 ч. с мнобой за ансамбъл-девойки. Българските грации са със стартов №10 - финален в своя поток.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР