Грант Шапс отказа да изключи връщането на Борис Джонсън да

...
Грант Шапс отказа да изключи връщането на Борис Джонсън да
Коментари Харесай

Връщането на Борис Джонсън не е изключено от висшите тори Грант Шапс, тъй като депутатите кроят странен заговор

Грант Шапс отхвърли да изключи връщането на Борис Джонсън да управлява враждуващата партия на торите, защото заговорниците възнамеряват да го върнат назад.

Твърди се, че поддръжниците на засрамения някогашен министър председател измислят способи да го върнат назад в лоното. Съобщава се, че един изумителен проект планува Прити Пател да бъде сложена като надзирател в номер 10 – до момента в който различен ще види господин Джонсън да се причисли към „ билета на фантазиите “ с Найджъл Фараж.

Говори се, че недоволните тори основават „ Адвентен календар s*** " в опит да изгони господин Sunak. Тази заран някогашният водач на UKIP господин Фараж сподели „ в никакъв случай не казвай в никакъв случай “, когато беше запитан дали ще се причисли още веднъж към торите, и разказа премиера като „ куца патка “. следствието откри, че той е подвел Народното събрание по отношение на Partygate - споделят, че съжаляват, че са се отървали от него. Г-н Шапс беше питан неведнъж по Sky News по какъв начин би се почувствал при завръщането на остарелия си началник. Той сподели: „ Не съм обръщал доста внимание на хора, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР