Границата между киното и видео игрите скоро ще изчезне, казва

...
Границата между киното и видео игрите скоро ще изчезне, казва
Коментари Харесай

Филмът за Супер Марио: границата между киното и видеоигрите скоро ще изчезне

Границата сред киното и видео игрите скоро ще изчезне ", споделя продуценът Крис Меледандри по отношение на премиерата на анимацията " Супер Марио Bros.: Филмът ",.

Режисьори на кино лентата са Арън Хорват и Майкъл Йеленик, а братята Марио и Луиджи са озвучени надлежно от Крис Прат и Джак Блек. Премиерата на анимацията в Съединени американски щати беше на 5 април, а два дни по-късно потегля и по кината в България. " Започваме да виждаме игри с такова деяние в действително време, че образното им качество е просто зашеметяващо. Започваме да виждаме художници, които работят и в двата свята ", споделя още Меледандри.
 Защо музиката към игри се издигна до лична Защо музиката към игри се издигна до лична " Грами "

Това не е първата акомодация на видеоиграта, основана през 1985 година от " Нинтендо ". През 1993 година беше изработен игрален филм " Супер братята Марио ", който не пожъна голям триумф. Бюджетът му беше 48 млн. $, а приходите доближиха едвам 38.9 млн. $. Този път обаче кинокритиците са оптимисти и чакат анимацията " Супер Марио Bros.: Филмът " да.

На огромния екран или в сериали са се появили и други акомодации на видеоигри, като " Лара Крофт: Томб Рейдър " (2001) и " Warcraft: Началото " (2016).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР