Гранични полицаи задържаха на граничния пункт Калотина“ мъж, опитал да

...
Гранични полицаи задържаха на граничния пункт Калотина“ мъж, опитал да
Коментари Харесай

Изверг опита да отвлече приятелката си в чужбина, за да проституира

Гранични служители на реда задържаха на граничния пункт „ Калотина “ мъж, опитал да изведе наложително от страната приятелката си и да я накара да проституира в чужбина, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. На 13 август на пункта за излизане от страната дошъл рейс, пътуващ за Австрия.

При осъществяване на паспортния надзор 38-годишна българска гражданка потърсила подпомагане от граничния служител на реда, заявявайки, че не желае да пътува за Австрия, само че е принудена принудително от мъжа, с който живее на фамилни начала. Жената се оплакала, че е била подложена на систематичен тормоз от спътника си, който й взел документите, телефона и със опасност я принуждава да замине за Австрия, където да проституира.

Граничните служители на реда са открили в рейса 30-годишен мъж от козлодуйско село, за който 38-годишната жена твърди, че я заплашва и принуждава да пътува. Той е арестуван в ГПУ-Калотина. Работата по случая продължава.

38-годишната жена е потърсила полицейска протекция и ще бъде настанена в предпазено жилище, оповестяват още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР