Гранични полицаи задържаха 54-годишен благоевградчанин със 709 грама амфетамин и

...
Гранични полицаи задържаха 54-годишен благоевградчанин със 709 грама амфетамин и
Коментари Харесай

Митничари от Видин спряха съмнителен шофьор, откриха с рентген голямо количество дрога в колата му /снимки/

Гранични служители на реда задържаха 54-годишен благоевградчанин със 709 грама амфетамин и 544 грама хероин, оповестява БГНЕС.
На Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин на 7 декември за излизане от страната дошъл лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 54-годишния Н.И. от Благоевград.
Поведението на лидера се сторило подозрително на граничните служители на реда. Те отклонили автомобила за спомагателна инспекция в митническото хале. С рентген в акумулатора на колата са открити пакети с прахообразно вещество. Сформиран е проверяващ екип от ГПУ-Видин за осъществяване на процесуално следствени дейности. Извършен е оглед, при който граничните служители на реда открили 2 найлонови пакета с вещество, което реагирало на амфетамин и един пакет с прахообразно вещество, което при полевия наркотест реагирало на хероин. Общото количество амфетамин е 709 грама, хероинът - 544 грама.
Н.И. е арестуван за 24 часа в ГПУ-Видин, формирано е досъдебно произвеждане. Уведомена е Окръжната прокуратура. Задържаният е разпитан и му е повдигнато обвиняване. С разпореждане на Окръжната прокуратура му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража " за период до 72 часа в следствения арест. Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР