Гранични полицаи са открили сак, пълен със 17 кг амфетамини

...
Гранични полицаи са открили сак, пълен със 17 кг амфетамини
Коментари Харесай

Гранични полицаи от Свиленград онемяха от тази находка в храстите

Гранични служители на реда са разкрили сак, цялостен със 17 кг амфетамини край Свиленград, написа. Синтетичната дрога е била скрита в храстите, близо до остарелия интернационален път Е-80, със настоящо означение I-8. Бдителен патрул забелязал сака при обикновен обход, близо до изхода в посока село Генералово.

Според проверяващи по условните цени, употребявани от българската правосъдна система за установяване на тежест на закононарушенията и присъдите на трафикантите, откритият опиат е на стойност към 700 000 лв..

Таблетките в чантата били в няколко цвята. Върху всяко от хапчетата бил щампован питбул. Според осведомени, това е сигурен знак, че опиатът е синтезиран в Югоизточна България.

По случая към момента няма арестувани. Дрогата е била открита преди Празниците и няколко дни е била под наблюдаване. След като се убедили, че вероятността никой да я потърси е доста ниска, сакът бил спретнат от полицията.

Разследването на случая и издирването на трафикантите продължава. Вероятно това една от аргументите от Министерство на вътрешните работи към момента няма публична информация за открития сък с опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР