Гранични полицаи от РДГП-Смолян са задържали трима каналджии и 9

...
Гранични полицаи от РДГП-Смолян са задържали трима каналджии и 9
Коментари Харесай

Спипаха трима каналджии и деветима бежанци край границата с Гърция

Гранични служители на реда от РДГП-Смолян са задържали трима каналджии и 9 противозаконни имигранти, оповестиха от пресцентъра на „ Гранична полиция “.

Вчера в дежурната част на ГПУ - Ивайловград е била получена информация за видяна група лица покрай българо-гръцката граница. В резултат на оперативно-издирвателни мероприятия в региона на Колибар чешма в землището на Ивайловград граничен полицейки наряд стопира за инспекция лек автомобил Peugeot, ръководен от 20-годишен от Хасково. Граничните служители на реда открили, че лидерът е без удостоверение за ръководство на автомобил. Той декларирал, че е нает от двама мъже да прекара чужденци към вътрешността на страната. 20-годишният мъж е арестуван, а малко по-късно са арестувани и другите двама, съпричастни към случая. Те са на 32 и 24 години, също от Хасково и са открити от чиновници от ГПУ - Крумовград в лек автомобил Citroen.

Скоро по-късно граничните служители на реда откриват и незаконните мигранти – 9 мъже без документи за идентичност. Шестима са декларирали, че са от Ирак, а трима – от Иран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР