Граничен полицай от ГКПП Кулата нападна баща и син и

...
Граничен полицай от ГКПП Кулата нападна баща и син и
Коментари Харесай

Мъж твърди, че полицай нападнал него и сина му

Граничен служител на реда от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " атакува татко и наследник и с палка безусловно смаза китките им, написа struma.com. Инцидентът станал към 18,30 часа през вчерашния ден наоколо до кантара на граничния пункт на влизане от Гърция.

Заради дългата опашка и мудното напредване водачи на камиони надували тромби и клаксони, с цел да засилват митничарите и служителите на реда, работещи на пункта. Уморени и мощно изнервени поради дългата опашка били Валери Андреев и синът му, работещи към превозваческа компания в Сандански. Те били най-близо до кантара на пункта, по тази причина слезли да попитат чиновниците за какво толкоз се бавят.

Eто какво описа Валери: " Километричната опашка, на която се редихме с часове, безусловно изнерви всички, чакайки дълго сътрудници водачи, както и нас несъмнено. Започнахме да надуваме клаксоните и тромбите, с цел да се разработят по-бързо хората на пункта. Слязохме от колата да попитаме какво става и за какво по този начин се бавят.

Дойдоха митничар и граничен служител на реда. Започнахме да си приказваме. В такава обстановка всеки е нервозен, изключително като няма разумно пояснение за какво работят мудно. Към нас пристигнаха други гранични служители на реда и безусловно ни обкръжиха. Спорът не беше заплашителен за тях, просто говорехме по-разпалено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР