Грандиозни имами се въртят с продажбата на месо в „Кауфланд”!

...
Грандиозни имами се въртят с продажбата на месо в „Кауфланд”!
Коментари Харесай

Порочна схема в „Кауфланд”! Трима шефове въртят страшна корупция с месото, прибират милиони

Грандиозни имами се въртят с продажбата на месо в „ Кауфланд”! Трима шефове са забъркани в грандиозна корупционна скица, в която против 5% от оборота всеки може да стане снабдител на месо, без значение дали има животни, касапница, инфраструктура, или е просто търговец, докопал от нейде няколко тона мръвка с неразбираем генезис. Това твърди до Narod.bg източник от компанията осведомен в елементи с измамите в най-голямата верига хипермаркети в България - „ Кауфланд”.
Изрично конкретизиране е, че цялата спекулация се случва под носа и без знанието на немските притежатели.
Призоваване Икономическа полиция и Комисията за отбрана на потребителите да подхващат бързи ограничения по цялостното откриване на закононарушението, с цел да подсигуряват на народа, че против парите си ще получава качествено месо с потвърден генезис. Скандалната скица на проведената незаконна група от трима висши чиновници на „ Кауфланд” е подготвена и за прокуратурата.
Най-големият търговец на дребно в България – „ Кауфланд”, има приблизително по към 2 милиарда лв. годишен оборот.
Днес веригата разполага с 58 хипермаркета в 33 града в България, като дава работа на 6400 индивида.
Публикуваме сухата статистика, с цел да си визиите мащабите на далаверата с месо, която се вихри в компанията от трима индивида – някогашният към този момент търговски шеф Стела Първанова, шефа на отдел „ Месо” Радослав Куртев и шефа на „ Свежи храни” и пълномощник в „ Кауфланд” Васил Василев, сигнализира пред Narod.bg източникът ни.
Стела Първанова е главната частица в корупционната скица за милиони. В момента, въпреки и отвън „ Кауфланд”, Първанова продължава да върти схеми с месо за милиони с помощта на своите контакти във компанията – шефовете Радослав Куртев и Васил Василев.
Схемата е елементарна, по тази причина и гениална – Първанова, която всички в сектора познават, обикаля компании, които създават или търгуват с месо, и ги убеждава, че ще ги уреди да продават стоката си в „ Кауфланд”. Всички знаем какъв брой мъчно е това и какъв брой коства на компаниите да имат щанд в най-голямата верига.
Освен чисто комерсиалните условия, обаче, Стела Първанова желала рушвет от 5% от оборота, не от облагата, който даденото сдружение ще прави, продавайки месото си в „ Кауфланд”
Така в другояче реномираната немска верига влизат супер анонимни снабдители на месо, които нямат свои животни, нямат касапница, нямат никаква инфраструктура, само че изкупуват откъдето намерят и доставят непосредствено в „ Кауфланд”.
Такава компания да вземем за пример разградската „ Гарантмес”, записана в ж.к. „ Орел”, бл. 1, вх. Д, ет. 1, ап. 2 с шеф 35-годишната Деница Владимирова Русева. Собственик на сдружението обаче е друго сдружение ЕИК: 203381291 КЕСАРЕВО ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ООД, записано към този момент в София. Фирмата е благосъстоятелност на 37-годишния Владимир Владимиров Русев, явно по-големият брат на Деница Владимирова Русева. Владимир има и строителна компания – „ Дентур”, записана във Велико Търново. Оттук, съгласно Търговския указател, стартират разклонения и към други търговски сдружения с разнородна активност, сподели инспекцията.
Любопитен факт е, че „ Гарантмес” е главен снабдител на свинско месо и за Министерство на вътрешните работи, изследва Narod.bg
От вътрешен документ на „ Кауфланд”, с който Narod.bg разполага, излиза наяве, че „ Гарантмес” доставя най-вече месо на немската верига. Никому незнайната разградска компания съумява да бие даже няколко огромни български месопроизводители, без значение, че дава по-високи доставни цени. Документът, както и още други доказателства, ни бяха изпратен анонимно от източник. И още един любопитен факт: никоя друга компания, с изключение на „ Гарантмес”, не се позволява от „ Кауфланд” да продава кайма в обектите им.
А двамата шефове там – Радослав Куртев и Васил Василев, всеки ден към 17 ч. рапортуват на разградските си сътрудници конфиденциална комерсиална информация какви цени декларират конкурентните им, научи Narod.bg
Очевидно далаверата с месото в „ Кауфланд”, завъртяна от троицата Стела Първанова, Радослав Куртев и Васил Василев е толкоз огромна, че Първанова даже е подала документи за основаването на финансова къща, което, съгласно условията на закона, изисква първичен капитал от 1 млн. лв..
И още един факт, от който ще добиете визия за мащабите на „ месната” машинация в „ Кауфланд” – на година немската верига продава у нас над 1 млн. тона кайма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР