Грандиозен скандал в 5-то училище в Благоевград. Две момичета нападнаха

...
Грандиозен скандал в 5-то училище в Благоевград. Две момичета нападнаха
Коментари Харесай

Скандал! Момичета карат съученичка да прави орален секс за пари

Грандиозен скандал в 5-то учебно заведение в Благоевград. Две девойки нападнаха и биха грубо 12-токласничката Зорка П. Скандалът бил поради отхвърли на Зорка да прави гнусни неща с момчета и да взима дрога, оповестява Struma.com! Случаят подвигна накрак полиция, учебно управление, които през днешния ден събраха при директорката Тричкова, участниците в грозния екшън.

" Скъсали са якето на детето ми, удряли са я по главата, водих я в незабавно поделение нощес, тъй като не се усеща добре ", описа майката на Зорка, Галина. Според нея побойничките удряли главата на щерка ѝ грубо, дърпали я поради отхвърли и да бъде като тях, Христина и Надя са посочените от момичето съученички. " Защо аз не знам, че детето ми е бито? ", пита майката. Говорила с класната ръководителка на 12-ти клас, госпожа Насина, която декларирала, че девойките се разбрали между тях. " Наричам това опит за потулване на случая, няма да оставя нещата по този начин ". 

" Страшно съм ядосана, предизвестих още в петък, класната ръководителка, че двете девойки тероризират Зори. Карат я да им дава пари, по 20 лв., по 10 лв. сякаш за неплатени канабисови цигари. След като тя отказвала да пуши, двете я подложили на необикновен тормоз със закани: Ще правиш с.. ки на момчетата против пари, ще те пребием и т. н. Зори е търпяла това дълго време и в петък ми сподели. Веднага се обадих в учебното заведение да вземат ограничения, само че в неделя детето ми бе нападнато и бито. Разбирам, че са в сложна възраст, само че къде са възрастните. Аз предизвестих, че нещо се случва с тези девойки. Защо не бяха предизвестени, а се стигна до багра.

Пуснах жалба в полицията и разбрах, че служителите на реда познават една от девойките, която преди време била в апартамент, където е открита дрога, само че била на неин другар. Пращали някакво момиче да взема дрога и принудително да карат Зори да пуши. Преди време Зори ми показа, че опитвала такива цигари, взех доста строги ограничения и тя спря, в този момент я изнудват. Как да спася детето си? това попитах през днешния ден в кабинета на директорката госпожа Тричкова. ", сподели Галина.

Едно от девойки пък споделило, че Зорка я нападнала в тил, а била оперирана, имала интервенция на опашката, по тази причина се стигнало до конфликта. Майките умолявали майката на Зори, децата да се схванат сред тях. Скандалът е огромен. Той потвърждава, че в това учебно заведение се приказва за опиати, раздават се опиати?! За случая е сезирана полицията. Очакваме коментар на директорката и шефа на РИО И. Златанов. ", споделя още майката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР