Грандиозен автогол си вкараха “заплашваните измамници Даскалов и Христанов. След

...
Грандиозен автогол си вкараха “заплашваните измамници Даскалов и Христанов. След
Коментари Харесай

Балонът Капитан Андреево се спука! Експерти от ЕК в потрес: Обмислят крути мерки

Грандиозен автогол си вкараха “заплашваните ” измамници Даскалов и Христанов. След тяхно писмо до Европейска комисия в интервала 6-9.07.2022 контролния орган към Европейска комисия – DJSANTE организира ексклузивен одит на гкпп Капитан Андреево с цел да оцени реорганизациите осъществени от хората на Промяната.

Източници от Министерство на земеделието и храните споделиха, че се оказва, че вместо основан ред там сега съществува голям безпорядък и констатациите са, че надзор въобще няма, а в противен случай – има тотално недоумение от страна на управлението на БАБХ на материята и същността на въпросния граничен надзор, предава БЛИЦ.

Огромно удивление и неразбиране от страна на проверяващите е по какъв начин и за какво откакто на плановия одит през 02.2022 г всичко е било изрядно и за какво едвам няколко месеца по-късно нещата са трагични!

Защо лабораторията на Капитан Андреево която е одитирана от европейския надзорен орган към този момент 10 години и е безупречна е затворена със заповед на шефа на БАБХ единствено поради това че е частна, в случай че формалния надзор в целия Европейски Съюз се прави от упълномощени частни лаборатории а държавните референтни управляват активността на частните?

Проверяващите са в потрес и от обстоятелството че референтната лаборатория към БАБХ която би трябвало да управлява активността на упълномощените лаборатории сега прави формалния надзор по вноса макар че нито има потенциала за това нито има друга референтна лаборатория която да управлява резултатите и.

Предусещайки големия скандал който следва от няколко дни измамниците Христанов и Даскалов гневно обикалят студията на утринните блокове и стартират към този момент заучените си и познати ни до болежка лъжливи опорки и изказвания.

Само че, да по медиите може да се популяризират неистини само че не могат да бъдат излъгани проверяващите от европейския надзорен орган, не могат да бъдат излъгани Министерство на вътрешните работи и прокуратурата! Освен че досега макар апелите на компания “Евролаб 2012 “ по този начин и не се откри кои тъкмо закони са нарушени от нея, както и досега не е импортирано нищо от страна на БАБХ към способените съд или прокуратура в този момент за похлупак на всичко и инспекцията от Европейска комисия открива грандиозната пропагандна машинация която тези хора направиха с една единствена цел – да спасят най-малко отчасти пагубното си проваляне.

Единствено опорката битка с мафията все още избавя сгромолясването на измамниците от Продължаваме Промяната. Докога хората ще имат вяра в това, и по кое време кукловодите на харвардската натрупа ще схванат че измамниците са излъгали даже и тях занапред следва да разберем.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР