Грандът ПСЖ не иска повече в редиците си мегазвездата Лео

...
Грандът ПСЖ не иска повече в редиците си мегазвездата Лео
Коментари Харесай

ПСЖ се отказва от Меси

Грандът ПСЖ не желае повече в редиците си мегазвездата Лео Меси. Френският вестник " Екип " написа, че през лятото футболист №1 в света за 2022 година напуща сигурно.

Единственият най-малък късмет Меси да подпише нов контракт е да се съгласи единствено на една четвърт от настоящето си заплащане. Световният първенец сигурно няма да го направи.

" ПСЖ би трябвало да откри метод да понижи разноските си - написа " Екип ". - Само по този начин ще избяга от финансовия феърплей и ще освободи средства за селекция. "

От футболна позиция нищо не върви за Меси след международното състезание. При загубата на ПСЖ с 0:1 от Лион в неделя почитателите го освиркваха, а медии полудяха. " Магията на Меси изчезна ", написа в. " Паризиен ". " Символът на падението ", прибавя " Екип ".

Все по-вероятно става завръщането на Меси в Барселона. Но и за него е належащо да редуцира заплатата си, прецизира " Труд ". Каталунците търсят спонсори, които да заплащат огромната част от възнаграждението му. Барса е в доста тежка обстановка и даже вървят клюки за изваждане на клуба от Шампионската лига.

Единствените, които могат да си разрешат Меси в настоящия му тип, са клубове от Саудитска Арабия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР