Grand Theft Auto V продължава да поддържа статуса на феномен

...
Grand Theft Auto V продължава да поддържа статуса на феномен
Коментари Харесай

GTA V с над 170 милиона продадени копия

Grand Theft Auto V продължава да поддържа статуса на феномен в гейм пространството. Това стана ясно от последния финансов доклад на Take-Two Interactive. Играта продължава да се продава добре съвсем 10 години след появяването си на пазара и към този момент е минала границата от 170 000 000 продадени копия. Игрите от поредицата GTA общо са се продали в тираж от 385 милиона (през август бяха регистрирани продажби в размер на 280 милиона копия). Уестърн сагата Red Dead Redemption е прекрачила линията от 46 милиона копия – нарастване с един милион от август тази година. Двете игри от поредицата са се продали в общ тираж от 70 000 000 копия.

Както знаете, по-рано тази година в Интернет голям пакет с материали, свързани с GTA VI, идната игра от известната поредност. Въпросният случай няма обаче по никакъв метод да повлияе на работата по играта. Това беше декларирано от изпълнителния шеф на Take-Two Interactive Строс Зелник в изявление за VideoGamesChronicle. „ Няма каквото и да е доказателство за откраднати активи, което е добре и сигурно приключването няма да повлияе по никакъв метод на създаването или на каквото и да е. Но казусът е разочароващ и ни подтиква да бъдем дори по-внимателно във връзка с въпросите на киберсигурността “, твърди Зелник.

Що се отнася до представянето на компанията за предпоследното тримесечие на актуалната година, Take-Two регистрират добра приходност (увеличение с 62% на годишна база), само че по-големи загуби, които за следващ път биват оправдани с придобиването на Zynga. Вследствие на това, компанията занижава заложените преди вероятности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР