ГРАНД РАПИДС, Мичиган — Доналд Тръмп увеличава звука, докато обвинява

...
ГРАНД РАПИДС, Мичиган — Доналд Тръмп увеличава звука, докато обвинява
Коментари Харесай

Тръмп акцентира върху „Кървавата баня на границата на Байдън“ по време на спиране в решаващо състояние на бойното поле, което той загуби през 2020 г.

ГРАНД РАПИДС, Мичиган — Доналд Тръмп усилва звука, до момента в който упреква президента Байдън в неуспех за отбрана на американците от насилствени закононарушения, които някогашният президент споделя, че се правят от незаконни имигранти и смъртоносни опиати, преливащи южната граница на нацията с Мексико.

Тръмп изстреля многочислени залпове против своя правоприемник в Белият дом по време на предизборна спирка във вторник в този град в западен Мичиган.

Спирането на някогашния президент идва след убийството на 22 март на Руби Гарсия, 25-годишна жена, за която се твърди, че е убита от незаконен преселник, който е бил депортиран в Мексико през 2020 година, само че върнат в Съединени американски щати. Смъртта на Гарсия господства в локалното консервативно радио и обществените медии.

Посочвайки гибелта на Гарсия, Тръмп акцентира, че „ една красива млада жена беше грубо убита от незаконен извънземен нарушител. При ръководството на Тръмп това страшилище беше депортирано, изхвърлено от страната. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР