Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел

...
Гранд хотел Приморецул. Ал. Батенберг N20 коментара за Гранд хотел
Коментари Харесай

Извайте силует и подобрете здравето си с комбинирана тренировка водна аеробика и акваспининг

Гранд хотел Приморецул. " Ал. Батенберг " N2

0 коментара за Гранд хотел Приморец Събития в обекта:Let`s Get PRIM: Златните години на джаза19:30/23.08.2018Уникалната за Бургас стратегия е подобаваща за хора с всякакво тегло; дренира лимфата, топи мастните депа и щади ставите

Най-новата стратегия за моделиране на духа и тялото, която СПА център " 6th Sense " предлага, е неповторима за град Бургас. Тя комбинира в едно преимуществата на водната аеробика и акваспининг тренировките, за реализиране на най-благоприятен резултат върху положителната форма, здраве и самочувствие.

Иновативната стратегия резултира в бързо извайване на фигурата. Тя дренира лимфата и има мощен антицелулитен резултат, като в същото време щади ставите, ставните връзки и гръбначния дирек. Това е по този начин, тъй като при този вид подготовка водата заменя силата на гравитацията със противодействие. Затова и водната аеробика, комбинирана със спининг е подобаваща и за хора, които имат доста непотребни килограми, защото облекчава работата на мускулите, разрешава кардио подготовка без внезапно настъпване на отмалялост и по този начин щади сърцето.

Тренировката стартира с въртене на педалите върху спинерите с постепенно движение за последователно увеличение на кръвообращението в долната половина на тялото и кръгови придвижвания с ръце за разгряване на плещи, тил, мишници и предмишници. Този стадий трае към 15 минути. След него стартира аеробната част с динамични подскоци във водата, общо към 20 минути. Тази фаза от програмата има мощно позитивен резултат при разширени вени, дископатии, дискови хернии, болки и отоци в краката, застоял метод на живот. Следва гладко прекосяване към упражненията с така наречен макарони (тръби от микропяна за аквааеробика) за към 20 мин. Финалът на тренировката включва общоприетите за всяка аеробна стратегия стречинг и позитивно и усмихнато въодушевление

Програмата, комбинираща водна аеробика с акваспининг е дело на Надежда Колева – сертифициран при Мария Шпицер водна аеробика инструктор и квалифициран в НСА учител по йога, в това число въздушна и за деца, с дългогодишна процедура. При занятията, тя постоянно е с групата в басейна на СПА център " 6th Sense ", като се грижи всеки да извършва вярно и по отношение на опциите си различите стадии от тренировката. Надя е деликатен експерт, с точна преценка и тънко отношение. Тя има познания и умения и по рейки, кристалотерапия и когнитивно-поведенческа психотерапия. Изучавала е и медитативни техники в Индия.

Доброто здраве е значително за качествения, дълъг живот. Тренировките по водна аеробика и акваспининг са извънредно прелестен път към Вашето по-добро " Аз “. Отървете се от непотребните сантиметри и си подарете по-стегнат контур, здрав дух и чудесно самочувствие през днешния ден! В СПА център " 6th Sense " ще откриете и тренировки по бокс и йога.

За повече информация и опазване на час: +359 56 910 913 | [email protected] РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Любовен триъгълник издънил незаконната скица на Митьо Очите08:50 / 10.08.2018 Община Бургас и хората с увреждания с общи дейности за подобряван...17:39 / 09.08.2018 Автоинструкторът имал тежко автоимунно заболяване, това не трогна...16:44 / 09.08.2018 Цял бургаски квартал остава без вода15:53 / 09.08.2018 Инструкторът с подправените книжки е осъждан за същото закононарушение!...15:43 / 09.08.2018 Софиянец не остана удивен от " Бургасбус "! Слезе от рейса с к...14:46 / 09.08.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [10] Новини от през вчерашния ден [41] « Август 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Ще има ли лято? Кратък, само че мощен дъжд трансформира Бургас във Венеция!15:33 / 08.08.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР