Гран При на Унгария се превърна в едно от украшенията

...
Гран При на Унгария се превърна в едно от украшенията
Коментари Харесай

Дуелът Ферстапен-Хамилтън и ще има ли най-после битка между три отбора?

Гран При на Унгария се трансформира в едно от украшенията на Формула 1 през сезон 2019. Състезанието на "Хунгароринг " подсети за едни времена, които изглеждаха окончателно отминали. Люис Хамилтън (Мерцедес) и Макс Ферстапен (Ред Бул) предложиха в действителност зрелищна борба за първото място, което въпреки всичко отиде в ръцете на опитния британец.

Петкратният международен първенец след надпреварата призна, че е опитал безусловно всичко, с цел да принуди стартиралия като водач холандец да изчерпи ресурса на гумите си до степен, която би му попречила да се отбрани от офанзива. В същото време Хамилтън не спести комплиментите си към представянето на Ферстапен, а последният, макар второто място, остана удовлетворен от напредъка, който отборът му отбелязва в последно време (Ферстапен завоюва 2 от последните 4 старта). По всичко проличава, че на писти, които се характеризират с голям брой остри завои колите на Ред Бул и Мерцедес имат съвсем сходно показване, а това могат да бъдат единствено положителни вести за "биковете ".

Колкото до Ферари, "скудерията " качи собствен водач на подиума, само че изоставането в Унгария изцяло отговори на предварителните упования. След лятната пауза обаче идва ред на трасета, които много по-добре пасват на автомобила, с който разполагат Себастиан Фетел и Шарл Льоклер. Всичко това прави доста евентуално след 3 седмици в действителност да си развихри по този начин мечтаната от всички борба сред трите водещи тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР