гралият за пет отбора в българския шампионат нападател Крис Гади

...
гралият за пет отбора в българския шампионат нападател Крис Гади
Коментари Харесай

Крис Гади отива в Трета лига на Белгия

гралият за пет тима в българския шампионат нападател Крис Гади ще продължи кариерата си в белгийската трета дивизия, оповестява интернет-изданието на вестник " Дерниер Ор ".

Крис Гади ще подпише контракт с Олимпик (Шарлероа), приключил на 10-о място в белгийската Трета лига през предишния сезон. През новата акция упованията за този тим не са кой знае какъв брой амбициозни, макар промяната на треньора. Основни кандидати за нанагорнище във второ равнище са Рьоселаре и ФК Лиеж, които имат най-сериозни бюджети и обичаи.

28-годишният Гади, който играе като ляво или дясно крило, идва в нашата страна през 2013 година и подписа с Локомотив (Пловдив), където изигра 22 мача и вкар 4 гола. След това кариерата му мина през Берое, Спартак (Плевен) и Септември (София), където е и най-успешния му интервал.

През 2019 година той поигра малко за Етър, след което се реалокира във втора дивизия на Саудитска Арабия. Иначе Крис Гади е младеж на Олимпик (Марсилия), за който има три мача по времето на настоящия селекционер на Франция Дидие Дешан.
 Крис Гади разполагаем на Етър за мача с Лудогорец
Крис Гади разполагаем на Етър за мача с Лудогорец

Бившият футболист на Септември и Локо (Пд) бе притеглен по време на паузата в първенството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР