Гражданско сдружение БОЕЦ преведе традиционната новогодишна реч на почетния председател

...
Гражданско сдружение БОЕЦ преведе традиционната новогодишна реч на почетния председател
Коментари Харесай

Речта на Доган в превод на БОЕЦ: Предстои яко лапане и дебелеене

Гражданско съдружие БОЕЦ преведе обичайна новогодишна тирада на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Ето какво сподели той сред редовете:
" Поне един път в годината и аз би трябвало да кажа нещо, с цел да си опрадвдая милионите, които плащате за моята защита, за сараите ми и за прислужниците ми.

В интернационален проект Путин и Ердоган се схванаха. И в този момент с изключение на Путин, би трябвало да чувам и Ердоган. И от Москва и от Анкара ми споделят, че Буда им служи правилно и не би трябвало да го пипаме. И няма да го пипаме, не че някой е и желал да го смъква... Бойко Борисов няма опция. КАТЕГОРИЧНО! Няма по подвластен и комфортен човек от него сега, в подтекста на европредседателството, все едно, че моите господари Путин и Ердоган посредством него ще бъдат ръководители на Европа.

Във вътрешно политически проект нашите другари от патриотичния фронт си правят съвършено работата. Плюят, лаят и държат електората в напрежение. (Мента, подсети ме да пратя на Воленчо още пет милиона, да си цъкат на Варадеро с Далаверката и Красчо-прасчо)

Нашите хора по места са гладни. С Бойко съм се схванал, ние ще му крепим бандата на власт, а той ще ни пусне няколко милиарда от баницата. Миналата седмица на съвещанието на Министерски съвет към този момент направи първият транш. Имаме обаче един дребен проблем. Той е проблем на обичаният ни наследник Делян, значи е проблем на всички. Проблема се назовава Булгартабак.

Докато държим Цацаров и прокуратурата всичко е ок, само че се разлаяха и непознати кучета и би трябвало да решим казуса по класическият метод - няма Булгартабак-няма проблем! Закривайте! Тази кокошка към този момент снесе няколко милиарда. Сега Идва Белене, новата златна язва. Народа заплаща!

И най-после, поисквам на всички ви, сменяйте си дрешника, купете си още по необятни облекла, следва крепко лапане и дебелеене!

Вечно ваш стопанин, Ахмед Сава Доган "

НА НЯКОЙ НЕЩО ДА НЕ МУ Е ЯСНО?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР