Гражданско движение Боец“ посети столичния хотел Берлин“, по-известен като убежище

...
Гражданско движение Боец“ посети столичния хотел Берлин“, по-известен като убежище
Коментари Харесай

„Боец“ нахлу в бърлогата на Делян Пеевски – хотел „Берлин“! Излезе една засукана управителка и настана голям смях като почна да…

Гражданско придвижване „ Боец “ посети столичния хотел „ Берлин “, по-известен като леговище на депутата Делян Пеевски, с цел да му връчи публично апел да оглави прокуратурата и да постави ред в страната. Представители на придвижването гостуваха в студиото на „ Честно казано “ на Люба Кулезич, с цел да опишат за акцията.

„ Отидохме в хотел „ Берлин “ с съответен проблем. След като в изявление за Би Ай Ти Цветан Василев разгласи, че е  бил рекетиран за 15 млн. евро , с цел да спре следствието против него – установихме, че няма кого да сезираме. Не можем да сезираме прокуратурата против прокуратурата и взехме решение непосредствено да се обърнем към Делян Пеевски “, обясниха от „ Боец “.

„ Накрая обаче разбрахме, че това не е хотел, а частен комплекс, с който господин Пеевски нямал нищо общо. Всъщност, това е единственият публично прочут негов адрес. Посрещна ни жена, която сподели, че е шеф, а като разбра защо сме пристигнали, сподели, че в действителност е счетоводителка на някаква компания и не знаела нищо за господин Пеевски “, споделиха от гражданското придвижване.

Така, откакто твърдеше, че няма нищо общо с погрома над КТБ, се оказва, че Пеевски няма нищо общо и с мястото, където…живее!



Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР