Гражданско движение БОЕЦ“ организира протест срещу избирането на Делян Славчев

...
Гражданско движение БОЕЦ“ организира протест срещу избирането на Делян Славчев
Коментари Харесай

„БОЕЦ“ организира протест „Вън Пеевски и мафията от Конституционната комисия!“

Гражданско придвижване „ БОЕЦ “ провежда митинг против избирането на Делян Славчев Пеевски за член на Комисията по конституционните въпроси в Народното събрание.

Той ще се организира на 15 юни от 10:00 часа през ред служебния вход на Народното събрание в София.

Според гражданското придвижване наличието на Пеевски в комисия, която ще приготвя текстовете за правосъдната промяна, е подигравка с българските жители , с главния закон на страната и със самата концепция за правосъдна промяна. Те изпратиха своята позиция до медиите и прикани непримиримите жители да изразят своята позиция на митинга идващия четвъртък.

„ Пеевски е глобен по закона ‘Магнитски “ за корупция, корист с власт и пране на пари. Неговото място е в следствието, където да написа показания по повдигнати обвинявания, а не да написа промени в Конституцията “

Те напомнят още, че преди дни са внесли сигнал с над 3400 документа против Пеевски за източването и банкрута на КТБ .

„ Точно преди 10 години жителите излязохме пред Парламента против избора на Пеевски за началник на ДАНС! Случващото се през днешния ден, с избора на Пеевски за член на Конституционната комисия, е още по-голяма безочливост и подигравка. „ БОЕЦ “ чакаме и жители от цялата страна, които не желаят Пеевски да им написа Конституцията, да дойдат и де се съберем всички пред Парламента! Носете български и европейски флагове! “

Според Групово дело „ БОЕЦ “ всички партии в Народното събрание към този момент са потвърдили, че са неспособни да се борят против мафията и кремълската Пета колона, а вместо това подписват срамни покупко-продажби и сделки с Борисов и Пеевски , които са въплъщение на мафията, корупцията и обслужването на съветските ползи.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР