Гражданско движение БОЕЦ иска от Министерски съвет, министъра на финансите

...
Гражданско движение БОЕЦ иска от Министерски съвет, министъра на финансите
Коментари Харесай

БОЕЦ: Опростете задълженията на болниците, въпрос на национална сигурност е

Гражданско придвижване ”БОЕЦ ” желае от Министерски съвет, министъра на финансите и Парламента да опростят отговорностите на всички общински лечебни заведения. ”В тях се лекуват милиони българи, личния състав взима мизерни заплати, изискванията са потресаващи и съгласно нас банкрута и закриването на тези лечебни заведения е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в бранш опазване на здравето. ”
Това се споделя в информацият оповестена във Фесбук профила на придвижването. Ето целият текст:

ДА ВИДИМ! В четвъртък БОЕЦ внасяме публично предложение до Министерски съвет, Министерство на финансите и Парламента да бъдат опростени отговорностите за налози и осигурителни вноски на общинските и държавни лечебни заведения.

Оказа се, че в България единствено Лукойл, мюфтийството и цар Киро може да не заплащат налози. Също по този начин се оказа, че и Пеевски няма отговорности и е чист, като сълза. Оказа се, че страната може да опрощава милиони лв. отговорности за налози и осигуровки, с цел да не стане „ Косово “, каквото и да значи това.

ДА ВИДИМ аршина на дебелите. Разбира се, народен представител и министър в общинска болница няма да видите.Тези лечебни заведения са в мъка и на практика банкрут от десетина години. И точно схемите на Буда и бандата му за източването им ги докара до това положение. В тях се лекуват милиони българи, личния състав взима мизерни заплати, изискванията са потресаващи и съгласно нас банкрута и закриването на тези лечебни заведения е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в бранш опазване на здравето.

Не е провокация, съществени сме. Няма да заплашваме, че в случай че не се случи ще стане „ Бейрут “, само че сигурно ще разобличим и покажем лъжите и лицемерието на ръководещите ни национални предатели и нарушители!

Действаме и чакаме поддръжката на обществото.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР