Гражданско движение България може ще натиска властта да работи за

...
Гражданско движение България може ще натиска властта да работи за
Коментари Харесай

Гражданско движение България може ще натиска властта да работи за хората

Гражданско придвижване " България може " ще натиска властта да работи за хората . Чрез него ангажирани и виновни българи сплотяват старания и дейности за оказване на конструктивен напън при вземането на основни за родината ни решения.

Икономистът Кузман Илиев е основател на новородени придвижване . То излиза с харта по какъв начин България да е стопански мощна и богата. Икономическата независимост и частната благосъстоятелност са абсолют за новото придвижване, което е за ниски налози, уравновесени и ефикасни обществени финанси.

България съгласно новото придвижване може да взе участие с достолепие в политическото развиване на Европа на нациите. България може се афишира за запазване и развиване на националния ни дух, памет, история, просвета. В Конституцията категорично би трябвало да е записано, че половете са два, нито един повече и това не предстои на пояснение.

Демографската рецесия пък ще се преодолее с родолюбиво обучение, всеобщ спорт, удобна и предвидима икономическа среда . Всички етноси ще се третират равно и заслужено. Законите пък би трябвало да произлизат от духа на правото и да пазят естествените права на жителите, не да обслужват конюнктурни ползи.

Целта на придвижването е правосъдната система да стане в действителност самостоятелна и безпристрастна . В сферата на енергийната самостоятелност решението е нова нуклеарна централа, нови блокове на АЕЦ Козлодуй, удължение живота на въглищните централи, ТЕЦ-ове на газ, внедряване на нови технологии като зелен водород, запазване на въглероден диоксид, геотермална вода.

България може е за това всеки да може да употребява огнестрелно оръжие за самоотбрана. Д вижението е за ефикасна административна и финансова децентрализация.
 Гешев записва политическия си план
Гешев записва политическия си план

С гражданско придвижване " Справедливост за България " ще бори неправдата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР