Гражданско движение Агора България ще организира протест, на който ще

...
Гражданско движение Агора България ще организира протест, на който ще
Коментари Харесай

Протестиращи срещу Борисов и Гешев от Агора България излизат пред МС за оставката на Петков

Гражданско придвижване " Агора България " ще провежда митинг, на който ще желае оставката на кабинета. Стачката ще бъде на 1-ви април, от 16:00 часа, пред Министерски съвет Датата неслучайно съответствува с интернационалния ден на лъжата, а демонстрацията ще е под надпис " Стоп на лъжата ". На митинга ще се включат Архимадрит Дионисий, който беше участник в демонстрациите против кабинета " Борисов " и основния прокурор Иван Гешев през 2020-2021 година, както и Тодор Стоянов, Петър Недевски, Ренета Инджова. Всички те упорстват за незабавната оставка на държавното управление на Кирил Петков.

" Никой от нас не е предполагал, че митингът ще послужи за мотив едни хора да дойдат на власт единствено с цел да употребяват нейните атрибути, а не с цел да ръководят страната. Нито едно от настояванията на протестиращите през 2020 година не е било изпълнено ", безапелационен е Дионисий. По думите му, настояванията на протестиращите за правосъдна промяна не са изпълнени.
" Ще останем на площада до последно, до момента в който не забележим страната си друга, тъй като ние не сме желали в никакъв случай някой на гърба на митинга да се качва на власт ", сподели още архимандритът и добави, че за разлика от Атанас Пеканов, не е виждал по площадите Кирил Петков. Припомняме, че министър председателят нееднократно се похвали, че е бил дружно с народа, когато през 2020-2021 година хиляди желаеха оставките на Бойко Борисов и на Иван Гешев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР