Гражданският съвет за обществена подкрепа относно завършването на стадион „Христо

...
Гражданският съвет за обществена подкрепа относно завършването на стадион „Христо
Коментари Харесай

Настояват за потвърждение, че Колежа ще е с 4 трибуни

Гражданският съвет за социална поддръжка по отношение на завършването на стадион „ Христо Ботев “ упорства за публично удостоверение от общината, че оборудването ще бъде довършено съгласно уговорката, стихотворец от Община Пловдив за построяването на стадион с 4 трибуни и 18 777 седящи места. Заради това е входирано писмо в Общината, в което написа следното:

ДО Г-Н ПЛАМЕН РАЙЧЕВ
ЗАМ.- КМЕТ „ СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ “ ОБЩИНА ПЛОВДИВ
ЗАЯВЛЕНИЕ

От Граждански съвет за социална поддръжка за дострояването на стадион „ Христо Ботев “, към “СДРУЖЕНИЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ ПЛОВДИВ” Адрес: град Пловдив, бул. „ Източен “ № 10 Представлявано от: господин Радослав Кошински

УВАЖАЕМИ Г-Н РАЙЧЕВ,

Съгласно обсъжданите тематики на срещата на 19.04.2021 година, сред всички участници в строителния развой, както и поради огромния публичен интерес и нуждата от бистрота на публичната поръчка:

„ Изпълнение на градеж, част от Общинската спортна инфраструктура -Стадион „ Христо Ботев “ – град Пловдив”, ние от Граждански съвет като представител на целокупната жълто-черната общественост, настояваме дa получим вашите писмени отговори на следните въпроси:

1.Във връзка с направеното ново предложение на арх. Савов, за създаване на оборудването с четири приключени трибуни, с места на цялостния им потенциал, 18 777 седалки. Служебни и механически пространства, разположени под трибуната на бранш «В» / естрада Изток/, осветяване, инсталирано на част от проектираната козирка, покритие на най-малко 1200 места на бранш «А», всички нужни и задоволителни за приемане на лиценз за Efbet лига, както и за отчасти въвеждане в употреба и обикновено действие строително монтажни работи, бихме ли могли, взаимно с всички участници в строителния развой, да пристъпим към основаване на коментирания на срещата документ, удостоверяващ и ангажиращ ги с продължаването и завършването на строителството в тази му целокупност. Бихме желали, в документа, да бъде записан и периода за довеждане докрай на този стадий и въвеждането му в употреба.

2.Бихме желали, да получим в обещания период, формираната от арх. Савов, КСС на оферти от него вид, за асимилиране на обезпечената към този миг сума от 25 000 000 лева / с ДДС/. Съгласието на Изпълнителя, бе заявено на срещата на 19.04.2021 година.

3.Настояваме да получим финален отговор и на задаваните неведнъж въпроси, по кое време ще са подготвени мненията, по отношение на сходството на наличните седалки, към настоящите противопожарни, санитарно-хигиенни, строително-технически и интернационалните (изискванията на UEFA за 4-та категория)?

Кога ще бъде осъществен ремонт на терена на стадион "Христо Ботев ", какви СМР ще включва ремонта, по какъв прийом ще бъде възобновено тревното покритие за естественото прилагане на терена и стадиона? ", написа в писмото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР