Гражданскияг активист Николай Стайков бе отведен от полицията от протеста

...
Гражданскияг активист Николай Стайков бе отведен от полицията от протеста
Коментари Харесай

Полицаи изведоха гражданския активист Николай Стайков от протеста пред ВСС

Гражданскияг деятел Николай Стайков бе отведен от полицията от митинга в поддръжка на избора на Иван Гешев за основен прокурор пред Висшия правосъден съвет. В момента на извеждането му той просто снимаше и излъчваше видео във фейсбук.
Организаторите на акцията в поддръжка на Гешев от уеб страницата Пик обаче го нарочиха за подбудител, а чиновниците на реда незабавно извършиха напътствията им да изведат Стайков.

Преди това той стана обект на експанзия от страна на притежателя на Пик Недялко Недялков. Той се насочи заплашително към него с думите: " Големия мъж, бе джендър! Големия мъж! Големия мъж си, бе? Много си крепък бе! Джендърче! Ти ще ми паднеш бе! "

Стайков бе умишлен за подбудител и служители на реда желаеха акредитацията му, след което е изведен от митинга. Полицаи записаха персоналните му данни.

От трибуната по високоговорител оповестиха, че на митинга е пристигнал и подбудител и незабавно по-късно служител на реда отиде при Стайков да му желае " акредитация ". Наложи се журналистът да му изясни, че на публични места не му би трябвало акредитация, с цел да снима и че думичката за журналистическа карта е друга. След това униформени изведоха Стайков от митинга и му записаха данните по персонална карта.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР