Граждански протест срещу сградата на община Гоце Делчев ще се

...
Граждански протест срещу сградата на община Гоце Делчев ще се
Коментари Харесай

Граждански протест пред срещу бездействието на община Гоце Делчев по отношение чистотата на р. Сушица, благоустрояването и проблемите на село Борово

Граждански митинг против постройката на община Гоце Делчев ще се организира на следващия ден от 13 часа. Поводът за митинга е чистотата на река Сушица, която минава пред село Борово, проблеми с благоустройството на селото и неналичието на отговори от община Гоце Делчев, които засягат хората в селото.

" С месеци чакаме отговори от общинска администрация към замърсяването на реката, от която пият животните и която заплашва здравето на жителите на селото. Многократно сме желали от общината да се създадат проби, да се оповестят резултатите, само че отговор досега няма. Освен това чакаме отговори на към този момент заложени въпроси към благоустрояването на село Борово и проблемите на хората там, по тази причина организирахме цивилен митинг на следващия ден от 13 часа пред постройката на общинска администрация ", сподели за Struma. com уредникът Станислав Жулев.

Жулев е учредителен секретар на партия " Възраждане ", само че категорично посочи, че митингът е цивилен, а не е проведен от партията, която той съставлява.
С. Стефанова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР