Граждански протест след решение на съда. Жители на столичния квартал

...
Граждански протест след решение на съда. Жители на столичния квартал
Коментари Харесай

Под домашен арест: Обвиняемият за убийство след заря с по-лека мярка


Граждански митинг след решение на съда. Жители на столичния квартал " Люлин " са срещу домашния арест на .

Апелативният съд е понижил най-тежката мярка за неотклонение, година откакто му е наложена. След информация bTV откри, че повода е отвод на юриста на подсъдимия да се запознае с материалите, както и импортираното искане за отказ на прокурора. По този метод делото не може да влезе в съда.

По случая са наложени над четири експертизи, има разпитани над 30 лица.

Адвокат на Денис ал Гази е Мирослав Христов. Той е юрист и на Георги Семерджиев, подсъдимият за тежката злополуката на столичния бул. " Черни връх ". Според държавното обвиняване не могат да предадат делото на съда, тъй като е пожелан отказ на прокурора.

“Обвинението за по-тежката подготовка в наличието на аварийния бранител обвиненият е отказал да подпише и това е удостоверено с подписа на двама очевидци. В следствие напъните на наблюдаващия прокурор да завърши следствието в къс период са предизвикали нов метод на отбраната, а точно да подава молби с искане за отказ на наблюдаващия прокурор “, изясни Десислава Петрова от СГП.

Докога ще се надцакват отбрана и прокуратура ?

Мирослав Христов , юрист : Докато прокуратурата упражни процесуални права регламентирано по законно открития ред .

Денис ал Гази беше упрекнат за убийството на Илиян Илиев предходната година след спор за звук, провокиран от заря във връзка раждането на дете. В началото мъжът се укриваше, само че след това самичък са съобщи на полицията.

Според бранителя му той бил предизвикан и удрян от присъстващите на събирането. Според архивите 23-годишният мъж е осъждан и за владеене на опиати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР