Гражданската коалиция Изправи се. БГ. Ние идваме“ (ИБГНИ) ще обжалва

...
Гражданската коалиция Изправи се. БГ. Ние идваме“ (ИБГНИ) ще обжалва
Коментари Харесай

Манолова: Ще обжалваме пред съда зелените сертификати

Гражданската коалиция „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ (ИБГНИ) ще апелира пред Върховния административен съд (ВАС) и пред Комисията по дискриминация въвеждането на зелените документи на публични места. Това разгласи водачът на обединението Мая Манолова на конференция пред публицисти.

Според Манолова заповедта не е обективна за хората, тя е в прорез с Кноституцията и законите и разделя обществото на имунизирани и неимунизирани, опълчва и браншовете, областите и обектите. Освен това заповедта опонира и на текстовете в Наказателния кодекс. 
 Български доктор: Изискването за зелен документ е вярно, само че ненапълно Български доктор: Изискването за зелен документ е вярно, само че ненапълно
" Понеже през днешния ден, поради позицията ми „ ЗА “ Зелените документи, ме налазихте доста от съперниците на имунизирането против кови...

При 20% имунизирано население заповедта ще бъде неработеща и неизпълнима, посочи Манолова, като упрекна за това и някогашните ръководещи, както и някогашния здравен министър Костадин Ангелов.

Ако заповедта на служебния министър Кацаров не бъде анулирана, тя не изключи опцията ИБГНИ ще се включат в митингите.

Мая Манолова дефинира също като неуместно да се гласоподава със зелени документи на президентските и предварителните парламентарни избори на 14 ноември. На въпроса дали би трябвало да бъде въведен народен локдаун, тя бе безапелационна, че не трябва да се стига до такава степен и че рецесията не би трябвало да се употребява за политически дивиденти.

„ Няма по какъв начин посредством ограничение на правото на труд да накараш хората да се имунизират. Това е непринуден акт и принудително красота не става “, уточни Манолова.
 И преболедувалите с антигенен тест след 1 декември 2020 година ще получат зелен документ И преболедувалите с антигенен тест след 1 декември 2020 година ще получат " зелен документ "
Преболедувалите, чието заболяване е открито с антигенен тест, ще могат да извадят " зелен документ ". Това важи за всички преболедув...

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР