Гражданите вече имат възможност да проверяват и плащат наложените им

...
Гражданите вече имат възможност да проверяват и плащат наложените им
Коментари Харесай

Шофьорите вече ще могат да проверяват и плащат фишове онлайн

Гражданите към този момент имат опция да ревизират и заплащат наложените им санкции напълно електронно. Услугата към този момент се радва на сериозен интерес. Това се случва, откакто от Министерството на вътрешните работи обновиха електронните си услуги. Новата услуга на уеб страницата Министерство на вътрешните работи дава опция за инспекция на датата на нарушаването и цената на санкцията.
" Хубавата вест е, че към този момент жителите ще могат да си ревизират и заплатят невръчените наказателни постановления и електронни фишове. Другото изобретение е, че жители, които не са правоспособни, т.е. нямат удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, към този момент могат да създадат информация, тъй като могат да имат автомобил. Справката се прави по ЕГН, номер на персонална карта или с номер на шофьорска брошура, или по регистрационен номер на МПС с задграничен номер ", сподели комисар Мария Ботева, зам.-началник на отдел „ Пътна полиция “ към ГДНП.
Комисар Ботева съобщи, че заплащането на санкциите онлайн в първите дни от въвеждането на услугата се е нараснало, заяви Българска национална телевизия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР