Гражданите в много части на Турция, особено в Истанбул и

...
Гражданите в много части на Турция, особено в Истанбул и
Коментари Харесай

В Анталия посрещнаха новата година в морето и с изкуствен сн...

Гражданите в доста елементи на Турция, изключително в Истанбул и столицата Анкара, посрещнаха новата година с разнообразни събития.

 

Най-необичайно беше посрещането на 2023 година от група запалянковци в Анталия, които продължиха традицията да влязат в морето тъкмо преди среднощ. Групата от 25 души плуват постоянно през лятото и през зимата в морската столица на Турция и включва хора от разнообразни специалности като учители, инженери и предприемачи.

 АА

Те посрещнаха 2023 година с влизане в морето при температура на въздуха от 10 градуса, до момента в който морската вода беше 20 градуса, като пееха песни и развяваха турския байрак.

 

На площад " Джумхуриет " в Анталия пък посрещнаха 2023 година с неестествен снеговалеж.

 АА

Участниците в новогодишната стратегия, проведена от общината, се забавляваха с музика и шоу стратегии. Изкуственият снеговалеж по време на концерта добави нюанс към заниманието.

 АА

В Истанбул огромни групи се събраха обичайно на няколко площада в града, с цел да отпразнуват новата година.

Площад Таксим и бул. Истиклал, които всяка новогодишна нощ се посещават от локални и задгранични туристи, се трансфораха в обичано място за хората и тази година.

 АА

В първите минути на новата година фойерверките от разнообразни точки на Босфора бяха посрещнати с огромен интерес от страна на жителите.



Хората в Анкара отпразнуваха новата година на площад Къзълай, едно от най-оживените места в турската столица.

 АА

С концерт, танци и песни присъстващите на площада посрещнаха първите минути на 2023 година. Превозните средства по пътищата и улиците съпровождаха тържествата с клаксони. 

Хиляди чиновници на реда се грижеха да сигурността на празнуващите в огромните градове на страната. Тази година нямаше регистрирани съществени произшествия при новогодшните празнувания. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР