Гражданите в Горна Оряховица живеят в лабиринт. Това каза в

...
Гражданите в Горна Оряховица живеят в лабиринт. Това каза в
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет Йордан Байчев: Гражданите в Горна Оряховица живеят в лабиринт

Гражданите в Горна Оряховица живеят в лабиринт . Това сподели в предаването „ Лице в лице “ претендентът за кмет на Горна Оряховица Йордан Байчев, повдигнат от ПП-ДБ.

„ Общината е в застой, а аз зная по какъв начин да я изкарам от това положение. Гражданите в Горна Оряховица се усещат като в лабиринт – и в дословния, и в преносния смисъл. Буквално, тъй като неведнъж им се постанова да обикалят с колите си по няколко пъти в търсене на място за паркиране. А на майките с детски колички им се постанова да вървят на зигзаг сред колите “, изясни той.

Нападателите носели боксове, палки и дори ножове

Кандидатът за кмет на Горна Оряховица акцентира, че жителите постоянно обикалят от кабинет в кабинет, с цел да получат една обикновена услуга от общинската администрация. „ Мисля, че това към този момент би трябвало да спре “, съобщи Байчев.

Той е безапелационен, че общината има потребност от нов вид ръководство, само че не просто „ да се подменят едни хора с различен “. Предлага нов вид ръководство, което да изведе Горна Оряховица на напълно нов път.

Откарани са за обзор

„ Когато се работи с проект, нещата се реализират, тогава няма и зависимости. Когато има проект мисля, че сме почтени и пред жителите. Естествено, за жителите е значимо да няма дупки по улиците, да имат добра болница, да имат добре поддържани междублокови пространства. Но за тях е значимо също по този начин да не бъдат лъгани “, безапелационен е той.  

Байчев е печелил 11 пъти в играта „ Последният печели “. „ Да, това беше едно доста занимателно мое присъединяване в тази игра. Беше занимателно, беше ползотворно, донесе ми огромна известност “, изясни той и добави, че нещото, с което доста се гордее, е, че е приключил Априлската гимназия.

Десетки тежкотоварни камиони минават за час през ул. „ Родопи “

Дипломирал се е като социолог в СУ „ Св. Климент Охридски “. Последните четири години е бил несретен на Долна Оряховица.

Вижте във видеото какво даде обещание той на жителите на Горна Оряховица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР