Гражданите на САЩ трябва незабавно да напуснат Русия. С този

...
Гражданите на САЩ трябва незабавно да напуснат Русия. С този
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва призова американците незабавно да напуснат Русия

Гражданите на Съединени американски щати би трябвало неотложно да изоставен Русия. С този Мярката се изяснява в това число поради заплахата лица с двойно поданство да бъдат призовани в армията в границите на частичната мибилизация, изясняват от задачата.

" Русия може да откаже да признае поданството на Съединени американски щати на лица с двойно поданство и да им откаже достъп до консулска помощ, да попречва излизането им от Русия и да ги призове на военна работа. Американските жители не би трябвало да пътуват до Русия, а тези, които живеят или са там на туризъм, би трябвало незабавно да изоставен, до момента в който към момента има лимитирани благоприятни условия за това ", акцентират от посолството.

От задачата означават, че опциите за полети са лимитирани и поучават да бъдат употребявани сухопътни направления с автомобил или рейс. Американците би трябвало бързо да подхващат независими ограничения, с цел да изоставен страната, защото посолството е съществено лимитирано за оказването на помощ, акцентират от задачата.

Оттам поучават американците да получат информация от, който дава препоръки по какъв начин да изоставен Русия. Той дава и информация за условията за влизане в прилежащите на Русия страни.

От посолството напомнят, че в Русия не са обезпечени свободното събиране на хора и свободата на словото, по тази причина поучават американците да заобикалят политически и обществени митинги и да не фотографират чиновници на органите по сигурността на такива събития, защото към този момент има случаи на задържани американци.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР