Гражданите, които са били ваксинирани срещу новия и са развили

...
Гражданите, които са били ваксинирани срещу новия и са развили
Коментари Харесай

Хайко Маас: Ваксинираните трябва да могат да ходят по ресторанти и на кино

Гражданите, които са били имунизирани против новия и са развили имунитет, би трябвало да могат да се върнат в публичния живот. Това съобщи немският външен министър Хайко Маас в изявление, оповестено от Bild am Sonntag.
„ Вярвам, че имунизираните хора би трябвало да могат да се възползват още веднъж от главните си права “, сподели той.
 Около 30 души санкционирани в столичен ресторант Около 30 души санкционирани в столичен ресторант
Около 30 души са санкционирани, тъй като са били в ресторант в нарушаване на противоепедимичните ограничения. Ресторантът е ситуиран в огромен столич...
Маас добави, че хората, които получават имунизацията, няма да се разболеят и няма да е належащо да бъдат настанени в интензивни отделения или да бъдат закачени за вентилатори. „ И в случай че единствено имунизирани жители са в заведения за хранене или на кино, те няма да си навредят “, сподели той.
Външният министър рядко приказва по вътрешнополитически въпроси. Той стана първият член на държавното управление на Ангела Меркел, който предложи привилегии на имунизираните. Тази концепция не е известна в Германия, съобщи организация Фокус.
Броят на жителите на Германия, които са били имунизирани против , надвишава 1 милион (малко над 1% от общото население). На първо място, лекарството е получено от поданици на старешки домове и хора, работещи в здравния бранш.
От 16 декември в Германия работи непоколебим карантинен режим. Почти всичко е затворено, като се изключи питателните магазини.
 Експерти от СЗО: Коронавирусът няма да изчезне с имунизацията Експерти от СЗО: Коронавирусът няма да изчезне с имунизацията
Все по-вероятно е коронавирусът SARS-CoV-2 да стане ендемичен при хората, при някои животни или и при двете, т.е. да не изчезне с вакс...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР