Гражданин сигнализира, че е станал свидетел на агресия на пътя

...
Гражданин сигнализира, че е станал свидетел на агресия на пътя
Коментари Харесай

Гражданин сигнализира за агресия на пътя: Шофьор на камион преби възрастен водач след катастрофа, издирват го

Гражданин алармира, че е станал очевидец на експанзия на пътя в Бургас. Милен Георгиев изрази възмущението си в пост в обществените мрежи, че след злополука водач на камион е нанесъл удари на възрастен лидер , участник в пътнотранспортното произшествие. След скандалната преживелица Георгиев търси лидера на товарния автомобил. Той е приложил към обявата си и снимков материал.

„ Станах очевидец на ПТП, при което водач на камион с ремарке удари лек автомобил, след което наби водача – възрастен човек. Той се изплаши и си потегли “ , написа Георгиев.

Съвестният бургазлия е подал сигнал до тел.: 112 незабавно, а в понеделник ще пусне и писмен сигнал до полицията. Той е безапелационен, че ще разпознае нападателя и ще свидетелства за случая . Други хора също са станали очевидци на неприятната преживелица:

Пост във Facebook. Снимка: Милен Георгиев

„ Моля, в случай че някой има информация за причинителя, за камиона или за компанията, която съставлява, да я подаде на способените органи. Очаквам, в случай че може да съдействате “, прикани Милен Георгиев.

Войната по пътищата взима доста жертви у нас, а и много постоянно водачите стават нападателни на пътя . Обикновено сходни произшествия стартира от нещо дребно, само че могат да ескалират доста бързо и да се стигне до физическа разпра, както със случая от Бургас. Всеки водач би трябвало да си дава ясна сметка за държанието и да има равнище на съзнание, с цел да се преборим с експанзията по пътищата.

От  Искра.бг  оставаме отворени за всички наранени страни в проблема да се изкажат.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР