Гражданин предизвика минискандал на церемонията по връчване на наградите Достойните

...
Гражданин предизвика минискандал на церемонията по връчване на наградите Достойните
Коментари Харесай

Гражданин вгорчи изява на Бойко Борисов: Три мандата премиер - той е некадърник, това е безобразие, да си ходи!

Гражданин провокира минискандал на церемонията по връчване на премиите „ Достойните българи “ в Централния боен клуб в София. На събитието, проведено от в. „ 24 часа “, участват редица известни лица, измежду които министър председателят Бойко Борисов, футболистът Димитър Бербатов, столичният кмет Йорданка Фандъкова, депутатът Вежди Рашидов, вътрешният министър Валентин Радев, написа " Флагман ".

В един миг на сцената бе извикан министър-председателят Борисов, който връчи част от премиите. Тогава обаче възрастен жител стана от мястото си и стартира да вика: Тази акция е почтена, само че министър председателят Бойко Борисов е три мандата министър председател и не можа да оправи страната. Това е един негодник, той е негодник и това е безсрамие. Много апелирам да си върви Бойко Борисов!

Човекът бе скастрен от Вежди Рашидов. Самият Борисов прекъсна гнева на възрастния човек, като застана на микрофона и сподели: „ Добре... “ След което държа къса тирада за отличените, които награди.

Премиерът по-късно седна на мястото си, само че на лицето му задълго остана очевидно с напрежение и недоволно изражение поради накърненото му достолепие.

От защитата на Борисов пък застанаха до разбунтувалия се жител, очевидно в подготвеност да реагират при втори сходен случай.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР