Граждани викаха Оставка пред сградата на МВР в столицата. Над

...
Граждани викаха Оставка пред сградата на МВР в столицата. Над
Коментари Харесай

Протестиращи викаха Оставка под прозорците на Младен Маринов

Граждани викаха " Оставка " пред постройката на Министерство на вътрешните работи в столицата. Над 500 души се събраха на ул. " Шести септември ", с цел да изразят възмущението си от полицейското принуждение и побоите върху участници в антиправителствените митинги в петък.

Днес съпредседателите на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов сложиха ултиматум Маринов да си подаде оставката до 18 ч. през днешния ден или министър председателят Борисов да му я изиска. Те показаха три аргументи за оставката. Първата е упражненото полицейско принуждение, по време на антиправителствените митинги в петък. Втората е обстановката край " Росенец " в събота, когато служители на реда не допускаха искащите да плажуват в съседство на резиденцията на Ахмед Доган. Третата посочена причина е следствието на " Антикорупционния фонд ", озаглавено " Осемте джуджета ", написа trafficnews.bg.

Оставка на министъра не последва, а множеството се насочи към Министерски съвет, където за шести ден стартира следващият антиправителствен митинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР