Граждани във Враца се събраха на протест заради отстраняването на

...
Граждани във Враца се събраха на протест заради отстраняването на
Коментари Харесай

Във Враца протестират заради отстранения полицейски шеф

Граждани във Враца се събраха на митинг поради отстраняването на досегашният началник на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, ст. комисар Димитър Газибарски.

Той беше отхвърлен от поста си по отношение на завършена инспекция и незадоволително положение на повереното му ръководство. Газибарски е преназначен като шеф група в друго направление на активност и в друго обитаемо място.

От Министерство на вътрешните работи подчертаха, че преназначаването на ст. комисар Димитър Газибарски няма връзка с резултата от дисциплинарното произвеждане и уволнението на мл. контрольор в ОДМВР-Враца Цветан Благоев.

„ Всички хора са излезели в поддръжка на Газибарски, който потвърди, че с твърдата си ръка полицията може да бъде покрай хората”, разяснява една от протестиращите през днешния ден.

По думите ѝ страхът вилнее на всички места и Враца ще се трансформира главен воин във всички крими летописи, до момента в който за две години, отстраненото сега управление е съумяло да върнало доверие и се е справило с битовата престъпност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР