Граждани във Велико Търново са притеснени, че Роналд, който намушка

...
Граждани във Велико Търново са притеснени, че Роналд, който намушка
Коментари Харесай

Великотърновци в ужас: Шизофреникът Роналд, който закла майка си, броди край училища

Граждани във Велико Търново са обезпокоени, че Роналд, който намушка майка си преди пет години и тя умря, се разхожда свободно в града, гони децата и е рисков, оповестява в. " Янтра през днешния ден ".

Според родители той е видян на новото игрище в кв. „ Картала “, където плашил децата, а в четвъртък е бил и пред ОУ „ Бачо Киро “. Майките се опасяват Роналд, който страда от параноидна шизофрения, да не подгони учениците или пък да ги нарани. Затова те алармираха във Facebook родителите да вземат ограничения и да не оставят децата си без контрол. 26-годишният Роналд умъртви майка си Нели по изключително нечовечен метод, като я намушка с нож над 25 пъти.

Той бе изпратен на лекуване в Държавната психиатрична клиника в Церова кория. След лечението през лятото на предходната година бе изписан от болничното заведение и в този момент е на независимост. Съдът откри, че е неуравновесен и не може да бъде съден. Жестокото ликвидиране стана на 25 юли 2012 година Трупът на 43-годишната жена бе открит от бащата Стоян в фамилната им къща във Велико Търново.

След 4-годишно лекуване в Церова кория лекарите са открили, че той не е рисков, той е изписан и е поверен на грижите на бащата. Роналд е роден в Австрия и е единственото дете в фамилията. През 2010 година се разболява от шизофрения след побой. След това отхвърля да пие медикаментите си, да назовава и двамата си родители демони и да се скита по улиците с нож в колана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР