Граждани се срещнаха с германски евродепутат и му предоставиха сигнали

...
Граждани се срещнаха с германски евродепутат и му предоставиха сигнали
Коментари Харесай

БОЕЦ показа на германски евродепутат конкретни данни за корупция у нас

Граждани се срещнаха с немски евродепутат и му предоставиха сигнали с съответни данни за корупция, корист с власт и източване на европейски фондове в България. За това оповестиха от съдружие “БОЕЦ ”.
Представители на организацията са се срещнали с Даниел Фройнд. Самият евродепутат е застанал зад протестиращите.

Това е следващият опит за напън, който жителите упражняват върху Брюксел. Липсата на реакция от страна на Европа е една от главните рецензии на протестиращите, а по този мотив към този момент е имало няколко демонстрации пред представителствата на Европейски Съюз у нас.

Едновременно с това и сънародниците ни в чужбина също излизат по улиците на европейските градове, с цел да привлекат вниманието на институциите към протичащото се у нас. Демонстрациите против ръководещите и основния прокурор Иван Гешев не престават към този момент над 70 дни.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че българи в чужбина са изпратили второ отворено писмо до Европейската национална партия, която поддържа Борисов. Въпросите са заложени към ръководителя на ЕНП Доналд Туск и шефа на групата на ЕНП в Европарламента Манфред Вебер.

За него може да прочетете

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР