Граждани се събраха на шумен протест пред Почетното консулство на

...
Граждани се събраха на шумен протест пред Почетното консулство на
Коментари Харесай

Долу ръцете от нашите деца, скандират граждани пред консулството на Норвегия

Граждани се събраха на гръмък митинг пред Почетното консулство на Кралство Норвегия срещу идеологията на норвежката работа за протекция на детето " Барневернет ".

" Спрете идеологията " Барневернет ", гласят транспарантите. Протестът стартира със викания " Долу ръцете от нашите деца ".

" Да разбираем на Замръзналото кралство по какъв начин не могат да организират идеологиите си ". Това сподели по време на митинга в София Милко Божанков. Децата са деца и не са подчинени на платформи и покупко-продажби, какъвто е Трети незадължителен протокол, с които се овластяват частни, а не държавни организации. Това е машина за боязън, насаждат разделяне на обществото и разрушават цялата нация, показа пред публицисти Божанков.

Копирането на непознати модели като " Барневернет " не трябва да бъде допускано, това е изменничество, сподели още той. През задната врата беше вкарана цялата им тактика, по думите му, акцентирайки измененията в Закона за обществените услуги и Закона за протекция на детето. В същото време от Агенцията за протекция на детето настояват, че някои от текстовете съществуват от 2006 година.

Продължаваме с мирните митинги, тъй като ние сме разтревожени родители, само че настроението на митингите ще зависи от дейностите на Народното събрание. Промените в Закона съгласно него би трябвало да бъдат отстранени, а не модифицирани. " Надявам се българите да се опомнят и да изметат тези закони ", подчертава той.

Едновременно с този митинг гражданско неодобрение показаха и в още няколко български града.

News.bg чака отговор от ДАЗД за броя на изведените от фамилията деца в България, а също по този начин и за броя на изоставените деца в страната. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР