Граждани, протестиращи до партийния дом, хванаха при излизането му от

...
Граждани, протестиращи до партийния дом, хванаха при излизането му от
Коментари Харесай

Протестиращи сгащиха Тома Биков: Ние ли сме мафия!? Имаш ли достойнство?

Граждани, протестиращи до партийния дом, хванаха при излизането му от Народното събрание депутата от ГЕРБ Тома Биков и организираха самобитен парламентарен надзор на тротоара. Разговорът беше преустановяван от крясъци ”Оставка! ”, а до момента в който говореше, депутатът стоеше зад гърбовете на кордон служители на реда. Протестиращите попитаха Биков: ”Приличаме ли Ви на мафия, ние ли сме мафията, която желае оставката на Борисов ”.
" Не знам за какво смятате, че след 4 месеца ще бъде по-различно. Ние желаеме да променим бюджета за идната година ", запита депутатът.

" Ама какъв бюджет, хората не могат да Ви дишат, подавайте си оставката ", се обърнаха към Биков протестиращите, дадоха отговор протестиращите.

Попитаха го и докога Народното събрание ще търпи Гешев, вместо да изиска да бъде разследван.

" Защо мен ме питате, има и други депутати ", бе отговорът му.

На репликата " докога ще неглижирате, че народът не ви желае? 63 дни сме на площада. Докога? " Биков отговори: " Глас национален, глас Божи " и се ориентира към отдръпване, като предложения протестиращите да влязат в ръководството. Той също няколко пъти повтаряше " Дай Боже ", в това число за това страната да е добре.

" Кое Ви промени мнението във връзка с Бойко Борисов? ", попитаха го стачкуващите.

Борисов дал отговори, които удовлетворили Биков, а след това " чашата на търпението " преляла с Реформаторския блок - видял " доста неща ". Към Реформаторския блок прочее принадлежеше и ДБГ. Биков съобщи, че питащите прекомерно го надценяват, като го назовават " дясна ръка " на Борисов. И повтори, че персоналният му контакт с Борисов - " диалозите, запознанството ", му е повлиял да се преориентира от негов изострен критик в бранител.

" Срам ни е от вас ", споделиха му протестиращите за сбогом. " Мен от вас не ме е позор ", отговори Биков и избегна отговор на въпроса дали го е позор от езика на Борисов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР